Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Morten Lorenzen

Direktør - Hjerneskadeforeningen

Telefon20 26 01 38

Emailmortenlorenzen@me.com

Formand Halsnæs

Til daglig er jeg direktør i patientorganisationen Hjerneskadeforeningen, og som sådan er jeg meget interesseret i sundhedspolitik. Jeg stiller op  som spidskandidat til KV17 i Halsnæs Kommune og som nr. 4 på listen til Regionsrådsvalget i Region Hovedstaden.

På sundhedsområdet har jeg fokus på det sammenhængende sundhedsvæsen og specielt de svære overgange fra hospital til kommunen og ofte tilbage til hospitalet igen.

Vi skal have en betydelig bedre koordinering imellem hospitaler, kommuner og familielægen – gerne med fælles økonomi. Det nære sundhedsvæsen skal udmøntes i flere fælles sundhedshuse, med kompetent personale fra regionen og fra kommunerne - og så skal Familielægen meget mere i spil.

På det kommunale område går vi til valg på Børn, Unge og Uddannelse.  Vi skal have bedre normeringer i daginstitutionerne, hvor Halsnæs er blandt de kommuner i landet med de laveste normeringer.

På skole området, skal vi have glæden tilbage på lærerværelset og i klasselokalerne. Vi har en meget ringe trivsel blandt lærerne og eleverne, og på ranglisterne ligger folkeskolerne i Halsnæs langt nede på listerne. 

Vi ønsker at ledelsen skal tilbage til skolerne, hvor lærerne, skolebestyrelsen og skoleledelsen beslutter hvordan hverdagen skal se ud på deres skole. Forvaltningens excel styring skal minimeres og der skal ro på undervisningen.

 

Jeg bor i vandkants Danmark – i skønne Liseleje, og er gift med Anne-Mette som arbejder som skolelærer, og som også er politisk aktiv i Radikale Venstre.

Mærkesager

Kommunalpolitik - 12.05.2020

Generalforsamling 28. maj 2020 - på Zoom platformen

Kære alle,

Som bekendt, så har vi tidligere måtte udsætte vores Generalforsamling i Radikale Venstre i Halsnæs. Nu føler vi ikke vi kan vente længere og vil gerne indkalde til Generalforsamling den 28. maj kl. 18:30.

Læs mere
Morten Lorenzen

Kommunalpolitik - 05.05.2020

Ny udligningsreform giver velfærdsløft i Halsnæs

    Politisk aftale om en ny udligningsreform 

Kære Radikale Venstre i Halsnæs.

Læs mere
Morten Lorenzen