Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Morten Lorenzen

Direktør - Hjerneskadeforeningen

Telefon20 26 01 38

Emailmortenlorenzen@me.com

Formand Halsnæs
Medlem af Hovedbestyrelsen

Til daglig er jeg direktør i patientorganisationen Hjerneskadeforeningen, og som sådan er jeg meget interesseret i sundhedspolitik. Jeg stiller op  som spidskandidat til KV17 i Halsnæs Kommune og som nr. 4 på listen til Regionsrådsvalget i Region Hovedstaden.

På sundhedsområdet har jeg fokus på det sammenhængende sundhedsvæsen og specielt de svære overgange fra hospital til kommunen og ofte tilbage til hospitalet igen.

Vi skal have en betydelig bedre koordinering imellem hospitaler, kommuner og familielægen – gerne med fælles økonomi. Det nære sundhedsvæsen skal udmøntes i flere fælles sundhedshuse, med kompetent personale fra regionen og fra kommunerne - og så skal Familielægen meget mere i spil.

På det kommunale område går vi til valg på Børn, Unge og Uddannelse.  Vi skal have bedre normeringer i daginstitutionerne, hvor Halsnæs er blandt de kommuner i landet med de laveste normeringer.

På skole området, skal vi have glæden tilbage på lærerværelset og i klasselokalerne. Vi har en meget ringe trivsel blandt lærerne og eleverne, og på ranglisterne ligger folkeskolerne i Halsnæs langt nede på listerne. 

Vi ønsker at ledelsen skal tilbage til skolerne, hvor lærerne, skolebestyrelsen og skoleledelsen beslutter hvordan hverdagen skal se ud på deres skole. Forvaltningens excel styring skal minimeres og der skal ro på undervisningen.

 

Jeg bor i vandkants Danmark – i skønne Liseleje, og er gift med Anne-Mette som arbejder som skolelærer, og som også er politisk aktiv i Radikale Venstre.

Mærkesager

Integration - 23.10.2020

Vi vil gerne tage imod flygtningebørn fra Moira

Sammen med SF og Enhedslisten har Radikale Venstre i Halsnæs sendt følgende åbne brev til Udlændinge- og Integrationsministeren - og fået brevet trykt i Frederiksborg Amts Avis den 23.10.20.

Flygtningebørnene i Moira-lejren

Siden flygtningekrisen i 2015 har flygtningelejrene i Grækenland på de græske øer og langs den græsk/tyrkiske grænse været overfyldte.

Det udgør en humanitær krise, som fortsat udvikler sig, og flygtningene i lejrene lever under meget svære forhold. 

Læs mere
Morten Lorenzen

Kommunalpolitik - 22.10.2020

Folkesundhed - også i Halsnæs

Debat indæg i Frederiksborg Amts Avis den 23.10.20

 

Danske Regioner har for nyligt afholdt en stor konference om en mulig Folkesundhedslov i Danmark. Det var både tankevækkende og inspirerende.

 

Læs mere
Morten Lorenzen