Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Halsnæs

Vil du ha´ kandidater til kaffen ?


VIL DU HA’ KANDIDATER TIL KAFFEN? Hej alle borgere i Halsnæs. Vi stiller op for Liberal Alliance, Konservative og Radikale Venstre til kommunalvalget. I sagens natur er vi ikke nødvendigvis enige om alt i politik, men vi er helt enige om, at dialogen om hvor Halsnæs skal bevæge sig hen de kommende fire år, er vildt vigtig.  Derfor stiller vi op – både til kommunalvalget den 21. november, og til samtaler med alle i Halsnæs, der har lyst.  Planen er: I kontakter os - og vi kommer til jer. Vi kommer hjem i jeres stuer eller ned i jeres foreningslokale. Måske er I et menighedsråd, en ejerforening, en barselsklub, et par naboer eller en anden gruppe, som vil have os på besøg.  Vi kommer som udgangspunkt alle tre, men har en af os lagt andre planer, må I nøjes med os andre eller andre fra vores kandidatliste... For at få os på besøg skal I bare kontakte os på mobil 20260138, hvor der kan lægges besked. Nævn i beskeden hvem I er, hvordan vi kan kontakte jer, hvornår I gerne vil mødes os og hvor.  Vi ser frem til nogle engagerede, hyggelige, snakkelystne møder, hvor valgparoler og slagord bliver lagt på hylden til fordel for samtalen.  Mange hilsner 


 Kim Jensen (Konservative), Morten Lorenzen (Radikale Venstre) og Søren Rømer: (Liberal Alliance) - som vi står på vedhæftede billed.